Sep 27, 2012

ELEGANCE ON OUR WAY

Nedavno smo posetili П1 Concept Store u prestiznom dizajnerskom kvartu Beograda, Dorcolu,  kod nase drage prijateljice Ljilje. Malo je reci da smo bili odusevljeni kako ponudom koju ova posebna radnja ima, tako i enterijerom zbog kojeg se osecate kao da niste u Srbiji. Raznovrsnost brendova koje ovde mozete pronaci zadovoljava i najrazlicitije ukuse, pa tako mozete birati dizajnerske komade Faith Connexion, BeatriceB, ToBeG, Daniela Alessandrini, zatim domace autore Bojan Otenberg, Tijana Todorovic & Ana Nikolic, Jelena Milosevic, Milovan Micevic, Miro Misljen, Dusan Dokic.

Ostavila nas je bez daha kolekcija unikatnih torbi i nakita Bojana Otenberga, mladog kreatora iz Beograda. Torbe sa njegovim potpisom su zaista pravo remek delo, a svaka zena ima mogucnost da dobije personalnu torbu u dogovoru sa Bojanom i tako ima komad koji nema niko osim nje. 
Bojan  za predstojecu sezonu predlaze narandzastu,tamno plavu i zelenu boju, pa sam se ja odlucila za ogrlicu i torbu u narandzastoj boji koji su crnu Faith Connexion haljinu podigli na jos visi nivo. Marko me je ispratiosvedenim, ali vrlo elegantnim stajlingom u kombinaciji crne, bele i boje peska.

















Za Inesine nokte pobrinula se sjajna Jelena Relić. Kontakt telefon: 064/1193651














Ines

Haljina / Dress - Faith Connexion
Torba / Bag - Bojan Otenberg
Ogrlica / Necklace - Bojan Otenberg
Cipele / Shoes - Vince Camuto
Nokti / Nails - Jelena Relic Nail Centar

Marko

Kosulja / Shirt - Zara
Sako / Jacket - Zara
Pantalone / Pants - Zara
Kais/ Belt - Zara
Masna / Bowtie - Sisley
Cipele / Shoes - Zara

 П1 Concept Store nalazi se u Beogradu, u ulici Kralja Petra 75, a kontakt telefoni su +381665557777 i +381113287658.


















Sep 14, 2012

SVEŽI LETNJI DANI

Nedavno smo imali čast da sajt nadlanu.com objavi našu preporuku za ovu modnu kombinaciju. Leto je na izmaku i sveži dani su sve češći, pa ovu kombinaciju možete iskoristiti i za septembar.

Devojke, pravi je momenat da odmorite omiljenu letnju haljinu i uskočite u ultramoderne "chinos" pantalone - znate one takozvane "babske",sa falticama ili na peglu. Upravo su one hit ove sezone i možete ih nositi kada tropske vrućine malo popuste. Kombinujte ih uz neobično dezenirane košulje. U buticima je veliki izbor - na vama je samo da se odlučite da li želite suncobrane, lopte, mede, palme ili pak naočare svuda po sebi. Sandale sa visokom platformom mnogo su udobnije nego štikle i moći ćete da uživate sa visine ceo dan bez previše bola u stopalima. Verujte, više bole one već predosadne baletanke. Ukoliko se odlučite za svedeni nakit, akcentujte celu kombinaciju nekim jarkim detaljem,u ovom slučaju torbom. Leto je posebno pogodno da se igrate sa nijansama svojih noktiju koliko želite. Bilo da se odlučite za tirkizno plavu ili bronzanu - uvek ste u pravu. 

E da, momci, neki savet moramo dati i vama. Teksas košulja! To je ono što treba da zapamtite i hitno nabavite jednu, ako već niste, ili preturajte malo po tatinom ormanu. Praktična je u milion varijanti, dozvoljena i za dnevne i za večernje varijante. I odlično će vam doći kad zaduva vetrić sa Dunava. Sigurno će biti i jedan od vaših omiljenih komada u sve blizoj jeseni. Ali, da se vratimo na leto. Tu su prugaste špagerice (ili bilo koje druge) koje će vas oduševiti svojom udobnošću. Pantalone u boji, ovaj put tamno crvenoj su apsolutni hit ove modne sezone i ne smete ih zaobići. Još malo prugica na majici i jedan retro kaiš i spremni ste za šetnju po gradu i druženje sa dragim ljudima. I naravno, ne zaboravite glavni asesoar, dobro raspoloženje!











Za Inesine nokte pobrinula se sjajna Jelena Relić. Kontakt telefon: 064/1193651









Ines
Košulja / Shirt - Zara
Pantalone / Pants - New Look
Sandale / Sandals - Cesare Paccioti
Torba / Bag - Dorothy Perkins
Naočare Sunglasses - Ray Ban
Nokti / Nails - Jelena Relić Nail Centar

Marko
Košulja / Shirt - TopMan
Top - Zara
Pantalone / Pants - Zara
Espadrile /  Espadrilles - Zara
Kais / Belt - vintage

Fotograf:  Mirjana Ristić Damjanović



Fotografije i tekst preuzeti sa