Feb 23, 2013

Spring is in the air

U vazduhu se već oseća miris proleća,dani su sve duži i sunčaniji i kratkotrajni naleti snega ne mogu promeniti moje predprolećno raspoloženje. Volim da ih provodim u dugim šetnjama a još ako imam preslatko društvo poput mog voljenog bratanca, osećam se odlično. Slojevito oblačenje je must pa kad sunce ogreje uvek mogu da skinem komad koji je višak.

The air already brings smell of the Spring, the days are getting longer and sunnier. I enjoy to spend it in a long walks and even more if I have company of my cute nephew. Layered clothing is a must, because when the sun heats up it's easier to take off some of clothes.










Majica / Shirt Zara
Dzemper / Sweater Zara
Jakna / Jacket Beso De Loco
Pantalone / Pants Zara
Cizme / Boots Bershka
Sal / Scarf Hand made



Feb 15, 2013

Art will save the world

U poslednje vreme teško me je izbaciti iz kuće. Uvek imam neki izgovor, ili je mnogo hladno ili mi je počela serija ili mi se spava. Prava slika i prilika jednog lenjog lava. Ipak, postoje divni i dovoljno uporni ljudi koji uspeju da me izvuku iz kreveta. Tako sam pre par dana imala čast da napravim ove super fotke sa pre svega, mojim dragim prijateljem, a zatim i poznatim fotografom, Stefanom Kokovićem. Iako je samo par sati pre toga zavrsio trening u "Fitness Centru D&D", imao je snage i za šetnju i za fotkanje i da mene pridržava da ne odletim sa štikli.  

Stefan Koković je multimedijalni umetnik već uveliko poznat i priznat u modnim krugovima. Sarađivao je sa brojnim dizajnerima, modnim brendovima, poznatim ličnostima  kao i magazinima. Nedavno je diplomirao na Metropolitan Univerzitetu na smeru Grafički dizajn sa najvišom ocenom. Fotografije pevača Alekse Jelića i editorijal koji je uradio za brend "Salsa Jeans" obeležili su početak Stefanove blistave karijere. Često ga predstavljaju kao muškarca od stila i to sa razlogom. Trenutno je zaštitno lice "Biliczki" dzempera, poznatog domaćeg brenda. Inspirišu ga muzika i jake reči. Voleo bi da fotografiše Andreja Pejića i Agyness Deyn. Iako je do sada ostvario ogroman uspeh, verujem da Stefanovo vreme tek dolazi. 

Few days ago I had honour to make this cool photos with my dear friend and famous photographer, Stefan Kokovic. Stefan is multimedia artist already known in fashion world. He was working with fashion designers, fashion brands, celebrities and magazines. Currently, he is the face of "Biliczki" sweaters, famous Serbian brend. Although he made big success, I beleive his time is coming.





















Ines

Majica / Shirt Zara
Pantalone / Pants H&M
Jakna / Jacket Top Shop
Beretka / Hat Vintage
Ogrlica / Necklace H&M
Prstenje / Rings H&M
Cipele / Shoes Jeffrey Campbell
Naočare / Sunglasses Ray Ban


Stefan

Dzemper / Sweater Biliczki
Majica / Shirt H&M
Farmerke / Jeans Zara
Cizme / Boots Benetton







Feb 11, 2013

Walk by the river

U poslednje vreme obožavam slojevito oblačenje. Posebno kako ova zima nije mnogo hladna, ujutru je dobro imati komad više, a preko dana kada temperature odu visoko u plus debeli i teški kaputi svakako su višak.

Za prepodnevnu šetnju pored reke odlučio sam se za jednu takvu višeslojnu kombinaciju u mojim omiljenim sivim nijansama upotpunjenim belom, uz nezaobilazni jeans, u meni omiljenom drop crotch fazonu. Sivi sako postavljen jagnjećim krznom je neverovatno topao i prijatan, ispod sam obukao duži štrikani prsluk sa kapuljačom, a ispod svega belu rolku sa kopčanjem napred. Kapa sa gombicom me vraća u detinjstvo i više je fora nego potreba, a sive čizme sam upotpunio vunenim grejačima. Do sledećeg čitanja pozdrav.













Sako-jakna- ZARA
Prsluk- TOP MAN
Rolka- Springfield
Jeans- Pull&Bear
Čizme- Mustang
Kapa- Zara
Grejači- handmade